Emma Noyes

Emma Noyes është autore e trilogjisë Guy's Girl, How to Hide in Plain Sight dhe The Sunken City. Ajo u rrit në një periferi jashtë Çikagos dhe ndoqi Universitetin e Harvardit, ku studioi histori dhe letërsi. Ajo filloi karrierën e saj në një kompani birre, por u largua sepse donte të shkruante për sirenat dhe shtrigat - duke publikuar përfundimisht serinë e saj të parë fantazi YA.

Emma  Noyes

Libra të autorit