Hajduti dhe rebelja

1200 Lekë

“Hajduti dhe rebelja” është një histori dashurie universale, që kapërcen klasat shoqërore e tregon në mënyrë prekëse se vështirësitë mund të na mësojnë gjënë më të rëndësishme: guximin për t’i bërë ballë gjithçkaje, vullnetin për të ndryshuar dhe besimin pa kushte te njëri-tjetri

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-371-36-2
Pesha: 0.38 g
Numri faqeve: 298

Përshkrimi

“Hajduti dhe rebelja” është një histori dashurie universale, që kapërcen klasat shoqërore e tregon në mënyrë prekëse se vështirësitë mund të na mësojnë gjënë më të rëndësishme: guximin për t’i bërë ballë gjithçkaje, vullnetin për të ndryshuar dhe besimin pa kushte te njëri-tjetri

Informacion mbi librin

Autori

Jan-Philipp Sendker

Cmimi

1200 Lekë

ISBN

978-9928-371-36-2

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Përkthyesi

Migena Sejdini

Titulli origjinal

Die Rebelin und der Dieb

Viti botimit

2022

Pesha

0.38 g

Numri faqeve

298