Bindja

1200 Lekë
"Bindja" është romani i fundit, shkruar nga Jane Austen dhe botuar pas vdekjes së saj me 1817. Ai rrëfen historinë e dashurisë mes kapitenit Uentuorth dhe Ana Eliotit: një dashuri e përvuajtur dhe e penguar nga familja e saj aristokrate për shkak se i dashuri i saj vjen nga një shtresë shoqërore më e ulët.
Autori:
Kategoria:
Përktheu:Esmeralda Cimboku
ISBN: 9789928371386
Pesha: 0.48 g
Numri faqeve: 322

Përshkrimi

"Bindja" është romani i fundit, shkruar nga Jane Austen dhe botuar pas vdekjes së saj me 1817. Ai rrëfen historinë e dashurisë mes kapitenit Uentuorth dhe Ana Eliotit: një dashuri e përvuajtur dhe e penguar nga familja e saj aristokrate për shkak se i dashuri i saj vjen nga një shtresë shoqërore më e ulët.

Informacion mbi librin

Autori

Jane Austen

Cmimi

1200 Lekë

ISBN

9789928371386

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Klasikë

Koleksioni

Klasikët botërorë

Përkthyesi

Esmeralda Cimboku

Titulli origjinal

Persuasion

Viti botimit

2022

Pesha

0.48 g

Numri faqeve

322

Recensione