Dëborë në Tiranë

1000 Lekë
Historitë e dedektivit privat Bardhyl Nini vijojnë nëpër një Tiranë kaotike, ku lufta mes së mirës dhe së keqes, pushtetit, parasë dhe dashurisë për vendin nuk reshtin asnjëherë. Fragment nga libri: "Tamam-tamam, ajo që nuk duroja dot ishte dështimi ynë kolektiv. Këtë, unë as e pranoja e as e ndryshoja dot. Vetëm se kurrë s’arrija ta kuptoja pse gjërat kishin shkuar për dreq në këtë vend dhe ku duhej ta kapnim fillin që t’i vinim prapë në vend."
Autori:
Kategoria:
ISBN: 9789928371287
Pesha: 201 g
Numri faqeve: 212

Përshkrimi

Historitë e dedektivit privat Bardhyl Nini vijojnë nëpër një Tiranë kaotike, ku lufta mes së mirës dhe së keqes, pushtetit, parasë dhe dashurisë për vendin nuk reshtin asnjëherë. Fragment nga libri: "Tamam-tamam, ajo që nuk duroja dot ishte dështimi ynë kolektiv. Këtë, unë as e pranoja e as e ndryshoja dot. Vetëm se kurrë s’arrija ta kuptoja pse gjërat kishin shkuar për dreq në këtë vend dhe ku duhej ta kapnim fillin që t’i vinim prapë në vend."

Informacion mbi librin

Autori

Darien Levani

Cmimi

1000 Lekë

ISBN

9789928371287

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Autorë shqiptarë

Viti botimit

2022

Pesha

201 g

Numri faqeve

212

Recensione