Jehona ngacmimesh të çuditshme

700 Lekë

“Jehona ngacmimesh të çuditshme” është vëllimi i tretë me tregime erotike shkruar nga Edmond Tupja. 41 skicat e shkruara ndër vite përshkruajnë situata subtile erotike, të cilat përmes gjuhës, alegorisë, simboleve dhe metaforave e shtyjnë lexuesin drejt fantazisë, rizgjimit të dëshirës e pasionit dhe gjithashtu drejt eksplorimit të mënyrave të reja për ta kuptuar dashurinë dhe erosin.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-310-70-5
Pesha: 210 g
Numri faqeve: 138

Përshkrimi

“Jehona ngacmimesh të çuditshme” është vëllimi i tretë me tregime erotike shkruar nga Edmond Tupja. 41 skicat e shkruara ndër vite përshkruajnë situata subtile erotike, të cilat përmes gjuhës, alegorisë, simboleve dhe metaforave e shtyjnë lexuesin drejt fantazisë, rizgjimit të dëshirës e pasionit dhe gjithashtu drejt eksplorimit të mënyrave të reja për ta kuptuar dashurinë dhe erosin.

Informacion mbi librin

Autori

Edmond Tupja

Cmimi

700 Lekë

ISBN

978-9928-310-70-5

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Autorë shqiptarë,Tregime erotike

Titulli origjinal

Viti botimit

2021

Pesha

210 g

Numri faqeve

138