Nata e kungujve grabitqarë

500 Lekë

Në perimoren e Kështjellëkafkës rritet një varietet shumë i rrallë kungulli me dhëmbët brisk të mprehtë: Kungujt grabitqarë! Por një Maçok Fantazmëm kërcënon t’i vjedhë... bërrr, çfarë frike maçoku! Më pret një natë makthi!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-310-43-9
Pesha: 155 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Në perimoren e Kështjellëkafkës rritet një varietet shumë i rrallë kungulli me dhëmbët brisk të mprehtë: Kungujt grabitqarë! Por një Maçok Fantazmëm kërcënon t’i vjedhë... bërrr, çfarë frike maçoku! Më pret një natë makthi!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-310-43-9

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Viti botimit

2020

Pesha

155 g

Numri faqeve

128