Vanessa Marin & Xander Marin

Vanesa dhe Xander Marin janë një çift të martuarish, që ndajnë sugjerime për seksin, krejtësisht të realizueshme, këshilla rreth komunikimit në lidhjet e dashurisë dhe ndonjëherë, histori që të shkrihesh gazit për atë çka ndodh prapa derës së dhomës së gjumit. Vanessa Marin është psikoterapiste me mbi 20 vjet përvojë në fushën e terapisë së seksit. Është diplomuar në Broun University për sociologji dhe seksualitetin e njeriut, gjithashtu ka dhe një master në psikologjinë e këshillimit. Ka shkruar mijëra artikuj në revista dhe gazeta on-line si terapiste e seksit.

Vanessa Marin   & Xander Marin

Libra të autorit